Hvem er F1IT

Om virksomheden

F1IT er etableret i året 2022. Virksomheden blev skabt af Robert Jørgensen, som igennem mange år var partner og konsulent i en lign. virksomhed i Esbjerg, som nu er solgt. Robert har over 15 års erfaring som IT-konsulent. 

 

De store IT-virksomheder opkøber hinanden på stribe og jeg så derfor et hul i markedet hvor mindre og mellemstore virksomheder blev nedprioriteret af deres nuværende IT-Leverandør. De mindre kunder bliver glemt, nedprioriteret eller decideret afvist pga. de ikke længere var store nok og derfor uinteressant for de voksende IT-konsulent virksomheder. Med mange års erfaring inden for netop dette segment var det derfor en no-brainer at starte F1IT. De mindre kunder har jo også ret til, og brug for, en professionel IT-leverandør der også er til at betale.

 

Vi har adresse i Ribe, sydjylland, men vi dækker, og har kunder i hele landet, Jylland, Fyn og Sjælland, hvor vores kunder også har afdelinger i udlandet som vi ligeledes supportere og drifter. 

Navnet "F1IT"

“F1IT” kommer ud fra at “F1” tasten på tastaturet som udgangspunkt altid er en universel “Hjælp” knap i alle programmer (Prøv selv).

F1 er ligeledes også kendt som “Formel 1”, som er et af de hurtigste racerløb der findes. Så pga. vores lynhurtige service og support, tilføjede det jo blot endnu et aspekt til navnet.

 

Så hvis F1 er synonym for “Hjælp og hastighed” og virksomheden er en IT-Virksomhed….. F1 + IT = F1IT

 

At finde et navn til sin virksomhed fandt jeg ud af var mere kompliceret end at navgive sine børn. Ens børn må gerne hedde det samme som andre børn – men det går jo ikke med en virksomhed, så det skulle være unikt.

 

Kriterierne var få:

  • Skulle være nemt at “høre” over telefonen og lign. uden det nødvendigvis skulle staves hver gang.
  • Domænet skulle selvfølgelig være ledig med .dk til slut. 
  • Skulle være kort (Gerne max 4 bogstaver)

Og så gik jagten ellers ind på at finde på et godt navn. “Jysk” var desværre optaget, så måtte finde på noget andet. Så efter lang tids brainstorm og uendelige tests af danske domæner, om de var optaget, endte jeg til slut på F1IT.DK som heldigvis også var ledigt som domæne – FEDT!

 

….Desværre viste det sig at domænet allerede var optaget som .com, hvor en IT-virksomhed i Texas, USA allerede havde fået samme geniale tanke til navnet. Navnet syntes jeg dog  var så godt, at jeg kort efter skrev til dem om mine planer og de indvilligede heldigvis i at lade mig bruge navnet som .dk – de var endda så flinke at sige at hvis der kom der nogle forkerte henvendelser, skulle de nok sende dem videre. 

Scroll to Top