Referencer

Arkitekttegnestuen Tauman ApS – www.tauman.dk

Et hus er ikke bare mursten, træ og glas. Det er rammerne om dine drømme, glæder og sorger.
Arkitekttegnestuen Tauman har derfor altid fokus på dine ønsker og behov. Inden vi sætter os til tegnebordet, afdækker vi alle muligheder for at realisere dine drømme.

F1IT er virksomhedens primær IT-leverandør. F1IT leverer alt fra rådgivning, vedligehold, mail løsning, server løsning, vpn, firewall og netværk, samt den daglige support til virksomhedens ansatte og ledelse.

 

“F1IT ligger lokalt og Robert har i mange år været vores IT-leverandør til fuld tilfredshed, så da han startede F1IT var det en “nobrainer” at vi flyttede med, hvilket vi ikke har fortrudt på noget tidspunkt.”

 

– Henrik Jørgensen, Direktør

GJ-Arkitekter ApS – www.gj-ark.dk

“Vi stod og skulle have startet vores virksomhed op hvor vi kontaktede F1IT for hjælp til at få vores IT løsninger på plads. Det var hurtigt på plads og der var lavet en plan, hvor meget af det var effektiviseret allerede inden CVR-nummeret var klar. Hurtigt og professionelt!” 

 

– Henrik Jørgensen, Direktør

Hjerting Badehotel – Esbjerg A/S – www.hjertingbadehotel.dk

På Hjerting Badehotel ligger facaden kun få skridt fra vandkanten ved Hjerting Strand. Den sublime placering ved Hjerting Strand får Badehotellet til at smelte sammen med sine omgivelser. 
Hjerting Badehotel tilbyder alt fra overnatning, ophold, møder, selskaber og lækre mad-oplevelser i hotellets to restauranter, ”Brasserie Ship Inn” og ”Strandpavilionen”

 

F1IT er virksomhedens primære IT-leverandør med alt fra mailløsning, backupløsning, vedligehold af hotellets wifi/gæstenetværk, firewall og sikkerhed, VPN løsnining, til den generelle drift og support af PCer. 

 

“Når Robert fra F1IT er her, er det næsten som at have vores egen IT mand ansat. Han kender huset ud og ind, kender medarbejderne og vi hygger os når han er her, samme tid med at vores IT udfordringer løses professionelt og hurtigt. Vi sætter stor pris på det personlige nærvær hos vores IT-leverandør.”

 

– Lars Munk, Hotelchef

Idoc A/S – www.idoc.as

idoc er et konsulenthus i ingeniørbranchen, med kontorer i Aalborg, Vejle, Albertslund og Poznan i Polen som leverer konsulentydelser indenfor dokumentation, projektledelse, design og udvikling. 
idoc har i mange år samarbejdet tæt med det danske forsvar og er leverandører til udenlandske producenter af forsvarsmateriel og systemer. Idoc tilbyder moderne, nyskabende og innovative ydelser med specialiserede løsninger til industrielle virksomheder i ind-og udland. 
 
Idoc havde en aldrende it-infrastruktur hvor, efter en gennemgang, stod klart at det ikke kunne stå mål mod virksomhedens ønske om en høj sikkerhed. Idoc valgte at skifte leverandør til F1IT og i samme omgang at starte stort set helt forfra med deres infrastruktur. F1IT har bla. stået for rådgivning, indkøb, udskiftning og opdatering af fysiske og virtuelle servere, firewalls, VPN løsning, backupløsning af server og Microsoft365, antivirus løsning m.v. F1IT er i hverdagen ekstra støtte og support til virksomhedens interne IT-hold. 

 

“F1IT har været en stor, kompetent og ikke mindst behagelig hjælp i opgradering af sikkerheden i vores IT Systemer. Med den rådgivning og nærvær vi har modtaget fra F1IT føler vi os rigtig godt rustet til morgendagens opgaver”

 

– Peer Mørk, CEO

Kørekort Ribe – www.korekort-ribe.dk

Kørekort Ribe stod og manglede en til vedligehold af vores hjemmeside. Det var selvfølgelig ikke noget problem og F1IT fik hurtig sat sig ind i tingene og overtog vedligehold af hjemmesiden fremadrettet. 

Vi stod netop også og skulle flytte ind i nogle nye teorilokaler på Stampemøllevej i Ribe, hvor F1IT har rådgivet og leveret udstyr hertil. Alt spiller bare og en klar anbefaling herfra!”

 

-Glenn Bertelsen, Kørekort Ribe.

Ny IT-leverandør?

Vil du med på listen over tilfredse kunder?

Scroll to Top